24/7

Zaken doen gaat op basis van goede afspraken. Zo komen we samen tot het beste resultaat.

Onze voorwaarden

Wij werken uitsluitend aan een opdracht onder afsluiting tegen de onderstaande voorwaarden, naar eer en geweten handelen, auteursrechten, betalingsverplichtingen en gewenste workflow. Bij afwijking, of niet naleven van deze voorwaarden behouden wij ons het recht om afstand te doen van jouw opdracht. Je gaat automatisch akkoord met onze voorwaarden indien je een briefing bij ons indient. Je gaat pas een overéénkomst aan wanneer je akkoord geeft op de offerte.

De communicatie gaat volledig online. We communiceren uitsluitend met What’s app en Facebook Messenger. Dit opties zijn makkelijk te bereiken via de icoontjes op deze website. We proberen de reactietijd zo kort mogelijk te houden. Akkoord geven van opdrachten gaat uitsluitend op basis van e-mail. In uitzonderlijke gevallen zijn wij ook telefonisch te bereiken. Wij behouden ons het recht om te kiezen voor online-communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerder. Een fysieke ontmoeting is daarbij nooit een verplichting. Dit doordat ons concept en tarieven hierop zijn aangepast. Bezoek aan onze studio en drukkerij is in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Hiervoor dient altijd een afspraak gemaakt voor te worden.

1) Aangaan van de overéénkomst bij akkoord van de offerte

Indien je de briefing doet vraag je automatisch een offerte aan. Nadat je de offerte goedkeurt en daarbij de studio activeert, ga je de overéénkomst definitief met ons aan. Je gaat daarmee akkoord dat je de opdracht laat uitvoeren met de daarbij voorgelegde schatting aan tijd en middelen. Indien de tijd afwijkt door verkeerde briefing, complexe opdracht of niet complete informatie hanteren wij een nacalculatie. Als we minder tijd nodig hebben voor de opdracht, verminderen we dit natuurlijk ook. De offerte is dus altijd een schatting. Indien we meer tijd nodig hebben dan gedacht, trekken we natuurlijk op tijd aan de bel. We koppelen dit terug via What’s App of Messenger.

2) Verplichtingen

Wij zorgen ervoor dat de heldere afspraken nageleefd worden. Echter kunnen we ons soms beroepen op onvoorzienbare zaken in onze planning. Daarbij behouden we het recht om later uit te leveren. Wel communiceren we dit natuurlijk met je. Daarbij is de doelstelling om altijd de deadline te behalen. Je mag kwaliteit verwachten volgens bekende professionele maatstaven. Daarbij verlies je het recht op reclamatie op de term mooi. Wij toetsen de opdracht op jouw briefing. Mooi is een begrip en ontastbaar. Indien je kan aantonen dat we de briefing niet gevolgd hebben, heb je recht op reclamatie. Indien je een ontwerp niet mooi vind, natuurlijk niet. We hanteren vaak correctieronden, zeker met onze pakketten. Bestel dan ook een pakket met genoeg correctieronden. Zo kun je goedkoop herziening laten plaatsvinden. Werken we tegen uurtarief, dan kun je een herziening aanvragen tegen het gehanteerde tarief. Aanpassen is dus tegen meerwerk altijd mogelijk.

3) Correctieronden

Correctieronden zijn er voor om de puntjes op de i te zetten. Als we een dienst afleveren via preview, dan is dit de uitgewerkte versie volgens briefing. Je gaat jouw ontwerp beoordelen naar smaak en inzicht. Indien je niet direct een ontwerp zou willen goedkeuren, bestel dan een pakket met correctieronden. Ook kun je met een dienst tegen uurtarief ook een correctieronde aanvragen. Wij werken dan verder tegen het gebruikte uurtarief. Je kan onbeperkt blijven schaven indien je dit nodig acht. Indien wij zetfouten hebben gemaakt, herstellen we die uiteraard kosteloos. Aanpassingen omtrent het niet mooi vinden worden wel gefactureerd via tarief of pakket.

4) Akkoord geven via mail

Je ontvangt via e-mail een preview van de opdracht. Dit is in lage resolutie. Bekijk de preview en beoordeel of de uitwerking klopt met de briefing. Indien je het ontwerp afkeurt, dan kun je een correctieronde aanvragen. Dit tegen uurtarief of uit het gekozen pakket. Je ontvangt in deze mail ook de werkelijke gemaakt tijd. Indien je de dienst goedkeurt dien je direct de betaling te doen op onze website. In deze mail vind je de afrekening met daarbij de directe link naar onze website, om de tijd of het pakket in te kopen. Let op! De betaling moet binnen zijn voordat wij de dienst uitleveren.

5) Betaling en vermelden van het offertenummer

Betaling gebeurt dus direct na het akkoord geven van de preview. Door middel van de links in het mailtje (mail voor het geven van akkoord) kom je direct uit bij het tarief of pakket wat je zou moet inkopen om de dienst te laten uitwerken. Spoedopdrachten dienen bij het aanbieden van de offerte direct voldaan te worden gedaan. Je kan betalen via de meest gangbare betaalmethoden. De betaling gaat veilig en snel via pay.nl. Betaling buitenom onze website zijn helaas niet mogelijk. Je dient bij iedere betaling jouw offertenummer te vermelden. Dit mag je doen aan het einde van het bestelproces op de website. Zo houden wij overzicht. Na de betaling ontvang je direct de factuur en is de opdracht afgesloten.

6) Uitlevering bestanden bij betaling

Als de betaling is gelukt leveren wij direct de bestanden HR aan je uit. Dit gebeurt met wetransfer.com. We versturen de wetransferlink naar de persoon die is geregistreerd op onze website. Controleer goed uw spam. Bestanden worden standaard 2 maanden bewaart. U kan er voor kiezen om uw bestanden te laten beheren. U betaalt een kleine fee hiervoor. Het uitleveren van bestanden is bij oplevering gratis. Bij her-opvraag betaalt u een servicetarief. Moeten de bestanden aangepast worden dan betaalt u de tarieven die dan gelden voor de dienst.

Meer informatie

- over grafisch vormgeven

............................................................

- over webcreaties

............................................................

- over bestellen van drukwerk

............................................................

Meer informatie over

- een spoedopdracht

............................................................

- korting op onze tarieven

............................................................

- voorbereiding opdracht dtp

............................................................

Dit product drukken

- uitbesteden aan ons

............................................................

- drukken bij een drukker

............................................................

- drukklaar kosten

............................................................

Vragen over producten

- neem contact op

............................................................

- offerte aanvraag

............................................................

- uitleg levertijd en kosten

............................................................