24/7

Kosten borduurbestand

Om uw logo of afbeelding te borduren moet het door u aangeleverde logo, de afbeelding of tekst altijd worden omgezet naar een voor de borduurmachine leesbaar digitaal bestand. Dit digitaliseren doen wij in eigen huis zodat we het hele proces vanaf borduurontwerp tot borduring kunnen beheersen.

 

Techniek gaat samen met creativiteit

Digitaliseren is het technische en creatieve proces van het omzetten van illustraties en/of tekst van een standaard afbeelding (extensies jpeg, eps, ai etc.) naar een borduurbestand met behulp van gespecialiseerde software. Bij dit vertalen naar een formaat dat onze geavanceerde borduurmachines kunnen lezen wordt rekening gehouden met o.a. zaken als steeksoorten en -richtingen; dikte, grootte en spatiëring van de verschillende delen van het logo; het soort materiaal, dichtheid, trek-compensatie, kleurveranderingen etc, wat betekent dat alles wat de borduurmachines moet doen moet worden geprogrammeerd.

 

Wat zijn de kosten?

De kosten van dit digitaliseren zijn logo specifiek. De prijs wordt mede berekend aan de hand van de grootte van het borduursel, complexiteit en aantal te borduren kleuren in het logo. Deze kosten zijn éénmalig bij ongewijzigde specificaties. Bij vervolgopdrachten betaald u dus niet meer het digitaliseren. Digitaliseer-kosten zullen liggen tussen € 20,00 (excl. BTW)voor een eenvoudig logo, tot € 180,00 (excl. BTW)voor een zeer complex en/of veelkleurig logo.

Zowel het door u aangeleverde logo als het bijbehorende borduurpatroon worden veilig en kostenloos op onze servers opgeslagen. Bij vervolgopdrachten kunnen wij dus direct over de benodigde bestanden beschikken!

Meer informatie

– borduren of bedrukken?

……………………………………………………

– over bedrijfskleding met opdruk

……………………………………………………

over t-shirts met fotodruk

……………………………………………………

Meer informatie over

– over de kosten borduurbestand

……………………………………………………

– Over de opstartkosten

……………………………………………………

– een opdracht met spoed

……………………………………………………

Dit product drukken

– Levertijden borduren en drukken

……………………………………………………

– Garantie op dit product

……………………………………………………

– Wasvoorschriften

……………………………………………………

Vragen over producten

– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………