24/7

We kunnen je alles leveren op het gebied van reclame. Uiteraard gaan we dit doordacht inzetten.

Reclame die je raakt

Erbij zijn met je bedrijf op de juiste momenten. Die gevoelige snaar raken. Goede reclame items vallen op en zijn kwalitatief uitstekend. Wij hebben de meest gevraagde reclameproducten verzameld. Gewoon simpel maar goede producten. Uitstekend voor beurzen, presentaties of uitbreiding van je outstore of instore promotion. Staat je gewenst product er niet bij, vraag dan direct een offerte aan. Want wij maken alles! Daarbij denken wij graag met je mee. Want reclame maak je volgens plan.

1. Bepaal je opdracht(en)

Bedenk waar je reclame wilt maken. Mag dit ook op deze plek. Bij veel gemeentes dien je een vergunning te hebben. Wat wil je uitstralen of vertellen? Past het medium bij je bedrijf? Moet het herbruikbaar zijn? Heb je de opmaak klaar. Ook dit kunnen wij voor je regelen!

2. Bepaal de deadline

Wanneer wil je het in huis hebben? Als het aansluit op een campagne moet je dit goed plannen. De levertijd bepaalt de kostprijs. Plan niet te strak. Dit levert je onrust op. Goede planning is het halve werk. Sommige producten hebben een langere levertijd.

3. Bestellen van dienst

Je kan makkelijk een product bestellen en in de juiste afmeting of variant. Je dient het product direct te betalen, daarna wordt de bestelling direct klaar gemaakt. Zorg dat je de opmaak klaar heeft in .pdf, .indd, .eps of .ai. Bekijk de specificaties per product.

4. Levering reclame

Uw aanlevering is de basis van de kwaliteit. Laat ons jouw reclame opmaken, dan weet je zeker dat bent verzekerd van kwaliteit. Sommige producten zijn gebonden aan eisen van het artwork. De bestelling niet in orde? Meldt het ons direct. Wij helpen je graag!

Vragen? Stel ze direct aan de studio

Gebruik de chatfunctie op elke pagina. Je krijgt direct een antwoord. Je dient een Facebook-account te bezitten.

Meer informatie


– over dtp uitwerking

……………………………………………………

– over webcreaties

……………………………………………………

– over bestellen van drukwerk

……………………………………………………

Meer informatie over


– onze vormgeving uurtarieven

……………………………………………………

– wat geven we vorm

……………………………………………………

– vraag een offerte aan

……………………………………………………

Pakketten


– huisstijl pakketten

……………………………………………………

– logo pakketten

……………………………………………………

– visitekaart pakketten

……………………………………………………

Vragen over producten


– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………