24/7

We leveren het drukwerk bij je aan huis of op de zaak. We regelen alles. Dus no-stress voor jou!

Perfect drukwerk, simpel te bestellen

Wij houden het graag simpel. Geen onnodige technische termen en mogelijkheden. Gewoon goed drukwerk, snel geleverd tegen een goede prijs. Als je het ontwerp door ons laat vervaardigen ben je verzekerd van een prachtig ontwerp en uitmuntend technisch werk. Indien je meer of complexer drukwerk wilt bestellen dan wij hier op deze website aanbieden, vraag dan een drukwerk offerte aan. Je kan kiezen uit diverse levertermijnen. Het is bij sommige producten al mogelijk om het morgen in huis te hebben*.

1. Bepaal je opdracht(en)

Bedenk je boodschap. Bedenk dan hoe je je boodschap onder de aandacht gaat brengen. Met welk medium heb je het grootste bereik. Laat dan een ontwerp maken op de gekozen afmetingen. Een ontwerp kun je door ons laten maken.

2. Bepaal de deadline

Bepaal wanneer je het drukwerk in huis wilt hebben. Plan niet te strak, maak het jezelf niet te spannend. Hou een buffer aan. Soms gaat dit natuurlijk niet. Maar begin op tijd, dat gaat rust brengen. Je kan ook gebruik maken van onze spoedtarieven.

3. Bestellen van dienst

Je kan per product je oplage, drukafwerking en levertijd kiezen. Je dient de bestelling direct te betalen. Op het moment dat de betaling binnen is, gaan wij het drukproces direct in gang zetten. De bestanden moeten dan aanwezig zijn. Je ontvangt mail hierover.

4. Levering drukwerk

Jouw drukwerk wordt geleverd op de beloofde datum. Mocht er iets niet goed zijn gegaan met de bestelling, laat het ons direct weten. Wij gaan het direct voor je oplossen. Drukwerk dus zonder zorgen. Wij zijn je graag van dienst. Ook na je bestelling.

Meer informatie


– hoe werkt het zelf ontwerpen

……………………………………………………

– dit product laten ontwerpen

……………………………………………………

– over bestellen van drukwerk

……………………………………………………

Meer informatie over


– onze dtp uurtarieven

……………………………………………………

– korting op onze tarieven

……………………………………………………

– voorbereiding opdracht dtp

……………………………………………………

Meer drukwerk


– briefpapier

……………………………………………………

– enveloppen

……………………………………………………

– posters

……………………………………………………

Vragen over producten


– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………