24/7

Nu je bent voorbereid kun je de briefing gaan doen aan de studio. Vul hem goed en compleet in!

Start met briefen van een web opdracht

Je staat op het punt een opdracht in te dienen. Een opdracht indienen is simpel en snel. Vul al jouw bedrijfsgegevens in voor een correcte afwerking van de opdracht. Volledig en correct briefen voorkomt onnodige kosten en vertraging. Je gaat een overzicht ontvangen in jouw mail van deze briefing. De briefing is vrijblijvend tot aan het goedkeuren van de hierop volgende offerte.

Wanneer is je deadline?

De deadline bepaalt de prijs van het pakket of het uurtarief. Je kunt de opdracht ook met spoed laten opmaken.

Omschrijving van de opdracht

Om je opdracht goed te verwerken hebben wij inzicht nodig in de werkzaamheden. Doe dit zo helder en concreet mogelijk. Je kan zelf ook werktekeningen toevoegen om dingen duidelijker te maken. Indien je briefing afwijkt van de daadwerkelijke opdracht, wordt er bovenop de offerte meerkosten berekend tegen uurtarief.

Archivering van de bestanden

Geef duidelijk aan wat voor bestanden je wilt ontvangen en wat we met uw bestanden moeten doen als de opdracht is verwerkt.

Bevestig de briefing

Je gaat nu de briefing afronden. Dat ging snel toch? Je moet nog wel onze voorwaarden goedkeuren. Zo houden we alles zakelijk en eerlijk. Wij houden ons aan de afspraak en dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Bij ons geen kleine letters maar eerlijkheid en prestatiegericht.

  • Gegevens
  • Deadline
  • Briefing
  • Archivering
  • Bevestigen

Jouw gegevens

Kennen we je al?

Bedrijfsnaam

Naam contactpersoon

Adres

Postcode

Plaatsnaam

Telefoon

E-mailadres

Wanneer wil je de opdracht uitgeleverd hebben?

Datum:

Tijdstip:

Extra informatie

Omschrijf de opdracht

Omschrijf het doel van de opdracht. Wat wil je laten ontwerpen en waar ga je het voor gebruiken. Wat hangt er aan vast aan deze opdracht?

Geef een totale omschrijving van de doelgroep. Stel je bijv. de volgende vragen. Wie is je doelgroep? Wat moeten we van de doelgroep weten om van je ontwerp een succes te maken? Wat zijn de do's en don'ts van deze doelgroep?

Heb je inspiratiemateriaal? Beschrijf hier links, voorbeelden, verwijzingen. Je mag ook voorbeelden meesturen met je wetransfer.com aanlevering.

Wat voor indruk moet het ontwerp achterlaten?

Omschrijf de te wensen kleuren, vormen, elementen te gebruiken in het ontwerp.

Omschrijf eens de gewenste typografie?

Omschrijf eens wat je helemaal niet wilt. Het is altijd goed om te weten wat je ook absoluut niet wilt.

Afmeting hoogte in px (indien gewenst)

Afmeting breedte in px (indien gewenst)

Aantal pagina's (indien gewenst)

Extra informatie omtrent de afmetingen

Wil je extra functionaliteit? Bv een reserveringscript. Omschrijf het hier?

Moet het mobiel goed toonbaar te zijn?

Gebruik van afbeeldingen

Wat lever je aan?

Wat ontbreekt er aan beeldmateriaal?

Lage resolutie afbeeldingen geven een amateuristische indruk. Echter de aanlevering is jouw verantwoordelijkheid. Wij geven je de mogelijkheid om stockfoto's bij ons in te kopen. Wij werken uitsluitend met een pro-account bij shutterstock.com. Je mag hier foto's uitzoeken, die je later bij ons kunt inkopen. Noteer hieronder de nummers van de stock-foto's.

Noteer hier de gekozen stockfoto's. B.v. stock468476864 = foto figuur 1

Extra informatie

Vertel ons in jouw beleving hoe de website er uit zou moeten zien

Wat moet de website uiteindelijk in gang zetten. Bv call to action

Gebruik van teksten

Hoe ga je de teksten aanleveren?

Extra informatie

Inhoud

Noteer in de juiste volgorde de menu items?

Geef hier een beschrijving per pagina

Contact gegevens en kvk, btw nr vermelding

Technische gegevens

Helaas leveren wij geen websites op op externe hostingpartijen. Wij leveren uitsluitend via onze dedicated webserver. Je kan een hostingpakket aanschaffen via deze website.

Indien u al een hosting heeft ontvangen wij graag de gegevens van uw ftp, inlogpanelpesk of directadmin. Daarbij ook de inlog gegevens bij uw webhost.

Aanlevering en archivering

Wilt u de opdracht na afronding, de bestanden in ons archief houden?

Ik verklaar dat:

Naar waarheid aangeleverd Ik begrijp dat ik een overeenkomst aan ga. Ik verklaar dat ik het briefingsformulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. Ik heb daarbij alle onderdelen vermeld en aangeleverd, die deze opdracht nodig heeft om succesvol afgerond te worden. Ik ben me ervan bewust dat alle extra werkzaamheden voortvloeiend uit verborgen werkzaamheden in deze opdracht, berekend worden tegen het gekozen tarief. Wij koppelen hierbij op voorhand een aangepaste briefing met extra verwachte kosten terug. Tarief en afwijkingen briefing Deze opdracht gaat uitgevoerd worden tegen het gekozen tarief of het gekozen pakket. De opdracht wordt door onze studio uitgevoerd volgens briefing. De opdracht wordt getoetst op de briefing en of dit in lijn is met deze briefing. Bij afwijkingen wordt er contact met je opgenomen en wordt deze briefing aangepast en ter akkoord aangeboden. Betaling en facturatie Ik betaal niet de geschatte uren, maar de daadwerkelijke opmaak minuten. Dit kan dus afwijken door uitloop in geschatte werkzaamheden. Ik ben me ervan bewust dat ik een eindproduct krijg in lage resolutie. Ik krijg een overzicht met werkminuten en een link naar het betreffende tarief of pakket. Nadat ik de betaling heb gedaan, ontvang ik direct het hoge resolutie bestand. Correcties worden achteraf tegen tarief op dezelfde manier voorgelegd. Correcties die te verwijten zijn aan een verkeerde uitwerking en bewezen kunnen worden met de briefing, worden uiteraard zonder extra kosten aangepast door www.creatief-dtp.nl. Gebreken De bestanden worden binnen het bestelde tijdsbestek aan u aangeleverd. Indien dit door problemen in de planning niet haalbaar is, wordt de opdracht tegen een lager tarief opgemaakt, met een langere levertijd. Hieraan worden geen rechten verleend aan mij. Archiveringskosten Indien de opdracht is afgehandeld worden uw bestanden maximaal 1 maand bewaard. Daarna worden bestanden verwijdert van onze server. Indien je de bestanden bewaard wil laten, betaald je archiveringskosten per gebruikte gigabyte. Ga terug in de briefing om dit aan te geven in deze briefing.

Vink de verklaringen aan:

Zijn er nog dingen die je wil toevoegen, maar je kon ze nergens invullen? Doe dat maar hier

Meer informatie

– over verpakkingen opmaken

……………………………………………………

– over p.o.s. materialen

……………………………………………………

– over folder ontwerpen

……………………………………………………

Meer informatie over

– onze dtp uurtarieven

……………………………………………………

– korting op onze uurtarieven

……………………………………………………

– een opdracht met spoed

……………………………………………………

Dit product drukken

– uitbesteden aan ons

……………………………………………………

– drukken bij een drukker

……………………………………………………

– drukklaar kosten

……………………………………………………

Vragen over producten

– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………