24/7

Nu je bent voorbereid kun je de briefing gaan doen aan de studio. Vul hem goed en compleet in!

Je gaat een domeinnaam aanvragen

Je staat op het punt een domeinnaam te registreren. Vul al jouw bedrijfsgegevens in voor een correcte afwerking van de opdracht. Volledig en correct briefen voorkomt onnodige kosten en vertraging. Je gaat een overzicht ontvangen in jouw mail van deze briefing. De briefing is vrijblijvend tot aan het goedkeuren van de hierop volgende offerte.

Domeinaanvraag

Hier moet je je domeinnaam invullen. Let goed op spelfouten

Bevestig de briefing

Je gaat nu de briefing afronden. Dat ging snel toch? Je moet nog wel onze voorwaarden goedkeuren. Zo houden we alles zakelijk en eerlijk. Wij houden ons aan de afsrpaak en dat verwachten we natuurlijk ook van jou. Bij ons geen kleine letters maar eerlijkheid en prestatiegericht.

  • Gegevens
  • Aanvragen van je domein
  • Bevestigen

Jouw gegevens

Bedrijfsnaam

Naam contactpersoon

Adres

Postcode

Plaatsnaam

Telefoon

E-mailadres

Vul je gewenste domeinnamen in

1e domeinnaam

2e domeinnaam

3e domeinnaam

Ik verklaar dat:

Naar waarheid aangeleverd Ik begrijp dat ik een overeenkomst aan ga. Ik verklaar dat ik het briefingsformulier naar waarheid en volledig heb ingevuld. Ik heb daarbij alle onderdelen vermeld en aangeleverd, die deze opdracht nodig heeft om succesvol afgerond te worden. Ik ben me ervan bewust dat alle extra werkzaamheden voortvloeiend uit verborgen werkzaamheden in deze opdracht, berekend worden tegen het gekozen tarief. Wij koppelen hierbij op voorhand een aangepaste briefing met extra verwachte kosten terug. Tarief en afwijkingen briefing Deze opdracht gaat uitgevoerd worden tegen het gekozen tarief of het gekozen pakket. De opdracht wordt door onze studio uitgevoerd volgens briefing. De opdracht wordt getoetst op de briefing en of dit in lijn is met deze briefing. Bij afwijkingen wordt er contact met je opgenomen en wordt deze briefing aangepast en ter akkoord aangeboden. Betaling en facturatie Ik betaal niet de geschatte uren, maar de daadwerkelijke opmaak minuten. Dit kan dus afwijken door uitloop in geschatte werkzaamheden. Ik ben me ervan bewust dat ik een eindproduct krijg in lage resolutie. Ik krijg een overzicht met werkminuten en een link naar het betreffende tarief of pakket. Nadat ik de betaling heb gedaan, ontvang ik direct het hoge resolutie bestand. Correcties worden achteraf tegen tarief op dezelfde manier voorgelegd. Correcties die te verwijten zijn aan een verkeerde uitwerking en bewezen kunnen worden met de briefing, worden uiteraard zonder extra kosten aangepast door www.creatief-dtp.nl. Gebreken De bestanden worden binnen het bestelde tijdsbestek aan u aangeleverd. Indien dit door problemen in de planning niet haalbaar is, wordt de opdracht tegen een lager tarief opgemaakt, met een langere levertijd. Hieraan worden geen rechten verleend aan mij. Archiveringskosten Indien de opdracht is afgehandeld worden uw bestanden maximaal 1 maand bewaard. Daarna worden bestanden verwijdert van onze server. Indien je de bestanden bewaard wil laten, betaald je archiveringskosten per gebruikte gigabyte. Ga terug in de briefing om dit aan te geven in deze briefing.

Vink de verklaringen aan:

Zijn er nog dingen die je wil toevoegen, maar je kon ze nergens invullen? Doe dat maar hier

Meer informatie

– over verpakkingen opmaken

……………………………………………………

– over p.o.s. materialen

……………………………………………………

– over folder ontwerpen

……………………………………………………

Meer informatie over

– onze dtp uurtarieven

……………………………………………………

– korting op onze uurtarieven

……………………………………………………

– een opdracht met spoed

……………………………………………………

Dit product drukken

– uitbesteden aan ons

……………………………………………………

– drukken bij een drukker

……………………………………………………

– drukklaar kosten

……………………………………………………

Vragen over producten

– neem contact op

……………………………………………………

– offerte aanvraag

……………………………………………………

– uitleg levertijd en kosten

……………………………………………………